Creëer jouw ticketsysteem in een paar stappen

Creëer jouw eigen gepersonaliseerde ticketsysteem met Blue Tickets. Met Blue Tickets kun je de volledige look en feel van je ticketpagina aanpassen, zodat deze perfect aansluit bij de huisstijl van jouw bedrijf.

Je hebt de vrijheid om je eigen kleuren, afbeeldingen en logo's te integreren, wat zorgt voor een unieke ervaring voor je bezoekers.

Geef je bedrijf een professionele uitstraling en bied je bezoekers een op maat gemaakte ticketervaring.

apps

Upsell zonder grenzen

Ontdek verschillende mogelijkheden om extra inkomsten te genereren en je bedrijf te laten groeien. Denk bijvoorbeeld aan het aanbieden van merchandise, food & drinks, of diensten zoals parkeertickets.

scan app

Meerdere ticketshops

De ticketshop van Blue is eenvoudig op te zetten. Heb je meerdere evenementen? Geen probleem, je kunt ze afzonderlijk aanmaken en beheren binnen één account. Zo behoud je altijd een goed overzicht van de totaalresultaten.

tijdsloten

Meerdere Tijdsloten mogelijk

Onze slimme tijdsloten en handige beschikbaarheidsoplossingen maken bezoekersbeheer eenvoudig. Met gebruiksvriendelijke tools kun je tijdsloten instellen, uitzonderingen toevoegen en de planning moeiteloos onder controle houden.

De flexibele tijdsloten zijn perfect voor het beheren van meerdere evenementen en het optimaliseren van bezoekersstromen. Dankzij slimme prijsstelling kun je de capaciteit maximaal benutten.

Met realtime inzicht in verwachte bezoekers kun je je personeel efficiënt inzetten waar en wanneer het nodig is, wat resulteert in kortere wachtrijen en tevreden bezoekers. Kies voor onze oplossingen en maak bezoekersbeheer eenvoudig en succesvol. Neem vandaag nog contact met ons op!